Vachtverzorging en advies voor jouw konijn

 

Welkom bij KonijnWijs Trimsalon!

Bij mij ben je op de juiste plek voor konijn vriendelijke vachtverzorging en advies. 
Ik ben gediplomeerd Konijnen Trimmer en Konijndeskundige.
Daarnaast heb ik veel diergerichte opleidingen en trainingen gevolgd.


Zowel langharige, normaalharige als kortharige konijnen zijn welkom. Konijnen welzijn beperkt zich niet alleen tot vachtverzorging. Ik kijk daarom naar het totaalplaatje (huisvesting, voeding, omgeving, gezondheid, gedrag), waarbij de belevingswereld van jouw konijn centraal staat. Een omgangsvorm die ten eerste diergericht is en daarna mensgericht.


Corona protocol
KonijnWijs Trimsalon is open tijdens de corona crisis, want dierenzorg en dierenwelzijn gaat door.
Wel met aangepast protocol en strikte hygiëne.
Aanwezig zijn bij de trimbehandeling is momenteel niet mogelijk!
Ik neem je konijntje over bij de voordeur.

Verder volg ik de richtlijnen voor huisdieren van het RIVM, voor meer informatie klik hier.E-mailen
Bellen
Instagram