Vachtverzorging en advies voor jouw konijn

 ALGEMENE EN AANVULLENDE VOORWAARDEN


Lidmaatschap ABHB
KonijnWijs is lid van branchevereniging ABHB (Algemene Belangenvereniging voor het Huisdiertoiletteer Bedrijf) en hanteert de algemene voorwaarden van de ABHB. Naast de algemene voorwaarden zijn er aanvullende voorwaarden, welke hieronder te vinden zijn.


Akkoordverklaring

Voordat een afspraak definitief kan plaats vinden vraag ik of je akkoord gaat met de totale kosten van de trimbehandeling + de algemene en aanvullende voorwaarden zoals hieronder genoemd. Daarnaast wil ik graag voor de 1e afspraak het intakeformulier retour hebben met basis informatie over het konijn. Na ontvangst van akkoord en het intake formulier, is de afspraak definitief.

 

Vaccinaties verplicht

KonijnWijs werkt hygiënisch en ontsmet al haar materiaal met een professionele UV sterilisator en schoonmaak protocol. Echter om het risico van ziekte overdracht te voorkomen (ook voor mijn eigen konijnen), dienen konijnen vòòr een trimbehandeling gevaccineerd te zijn voor RHD 1 & 2 en Myxomatose. Een 3-in-1 vaccinatie is beschikbaar bij de dierenarts, met bescherming voor 1 jaar (Nobivcac Myxo-RHD Plus). De konijnen van KonijnWijs zijn allen gevaccineerd.


Functionele vachtverzorging

KonijnWijs trimt functioneel, maar vachtbesparend. Dat wil zeggen, alleen de klitten en vilt worden tot op de huid verwijderd indien nodig, de rest van de vacht wordt op de juiste lengte geknipt zodat deze in goede conditie blijft en het konijn beschermt. Het eindresultaat na het trimmen kan er dus - zeker bij ernstige klitten en vilt - “verknipt” uitzien. Door de snelle haargroei zie je hier na 2 weken bijna niets meer van. 


Locatie / Werkgebied

Iedereen is welkom bij mij aan huis in Valkenburg (ZH), vlakbij Leiden. In overleg kan jouw konijn in de ochtend bij mij gebracht worden en in de middag weer opgehaald. Uiteraard wordt er gezorgd voor water en hooi.
Op locatie is momenteel - vanwege corona - nog niet mogelijk.


Reiskostenvergoeding

(vanwege corona momenteel niet van toepassing)

Voor afstanden boven de 5 kilometer vanaf mijn adres reken ik reiskostenvergoeding. Het aantal kilometers wordt berekend met de ANBW routeplanner, kortste route. Eur 0,23 cent per kilometer inclusief BTW.


Aanwezigheid eigenaar

(vanwege corona momenteel niet van toepassing)
Aanwezig van de eigenaar tijdens de behandeling op locatie kan, een rustige omgeving is echter noodzakelijk en het beste voor het konijn. Maximaal 2 personen naast de trimmer aanwezig.


Duur van de behandeling
Het is het beste voor het konijn om de behandelingen niet te lang te laten duren. Afhankelijk van de vachtconditie is langer de tijd nodig voor een behandeling. Als de stress bij het konijn te hoog wordt (ter beoordeling aan de trimmer) zal de behandeling in 2 delen gedaan worden en dient een vervolg afspraak gemaakt te worden.


BTW
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW, dit telt ook voor de reiskostenvergoeding (0,23ct per km).

Betalingsvoorwaarden

Op de dag van de behandeling ontvang je van mij een Tikkie voor betaling van de totale kosten van de behandeling (inclusief eventuele reiskosten). Betaling dient dezelfde dag als de behandeling plaats te vinden. Geen contante betalingen. Je ontvangt via email de factuur.

E-mailen
Bellen
Instagram